+31 (0) 528 260 100

Walsbekleding

Al meer dan 75 jaar is Ruma Rubber de toonaangevende producent van rubberen bekledingen voor industriële walsen.

Klantenkring

Onze klantenkring bestaat uit gerenommeerde bedrijven in zowel Benelux, Duitsland, Scandinavië en ver daarbuiten waarbij de nadruk ligt op hoge kwaliteit, korte levertijden tegen een concurrerende prijs. Wij leveren aan relaties met nieuwbouw van machines als ook aan de eindgebruiker die een nieuwe rubberbekleding nodig heeft in verband met slijtage of een andere reden tot noodzakelijke wijziging van de rubberlaag.

Productiemogelijkheden

Met meer dan 75 jaar industriële ervaring, waarin wij continu hebben geïnvesteerd in onze R&D afdeling, zijn wij een waardevolle partner waar het gaat om de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ruma Rubber produceert walsen met een maximale diameter van 1800mm, een maximale lengte van 10.000mm en een gewicht van max. 10ton. Desgewenst kunnen wij de walsen Turn-Key afleveren waarbij wij zorg dragen voor eventuele montage van assen, lagers, lager-blokken, en verpakking. Uiteraard levert Ruma Rubber ook compleet, inclusief metalen wals-kern.

Direct contact met Ruma Rubber

Vul uw naam in. Vul uw e-mailadres in. Vul uw vraag of opmerking in. Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag / opmerking, neem dan direct contact met ons op