+31 (0) 528 260 100

RUMA Rubber: Perpetual perfection

Met meer dan 250 eigen recepturen is Ruma Rubber Europees trendsetter in rubber. Onze core business is het bekleden van walsen, waarmee we onbetwist marktleider in de Benelux zijn.

Ruma Rubber brengt voortdurend nieuwe, kwalitatief hoogstaande materialen, toepassingen en producten op de markt. Onze modern uitgeruste afdeling Research & Development beschikt over de expertise en de apparatuur om aan de snel veranderende eisen van de markt te voldoen. Onze producten hebben een lange levensduur en leveren ook onder de meest extreme omstandigheden uitstekende prestaties. Wij streven voortdurend naar perfectie: perpetual perfection.

SNN
Europese unie

In samenwerking met het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO)

Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) is één van de Europese structuurfondsen. Het fonds heeft als doel de economische en sociale cohesie in de Europese Unie te versterken. Het EFRO richt zich met name op het versterken van de innovatiekracht en het waarborgen van een koolstofarme economie

Ruma Rubber B.V. richt zich op de ontwikkeling van (high-tech) rubbers voor diverse toepassingen. Huidige vormvaste afdichtingen hebben een beperkte levensduur als gevolg van chemische inwerking onder invloed van hoge temperatuur en druk in boorgaten, waarbij voor de nieuwe generatie vormvaste afdichtingen een levensduur van ten minste 30 jaar moet worden bereikt. Met behulp van het EFRO wordt gestreefd naar innovatie en implementatie op korte termijn.

Missie

Het volgens specificaties ontwikkelen, engineren, testen, reproduceren en leveren van coatings, elastomeren en polyurethanen, die op basis van innovatie, competentie en unieke standaarden hun toepassingen vinden in technische vormartikelen, industriële walsen, rollers, olie/water zwellende afdichtingsystemen, hoogspanningsgarnituren en specialty’s.

Visie

Ruma wil haar toonaangevende (leidende) positie op gebied van ontwikkeling, productie, testen en leveren van hoogwaardige compounds en producten continueren en verder uitbouwen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, voortdurend investeren in Research & Development en het adopteren van nieuwe materialen en technologieën is een voorwaarde om aan te blijven sluiten bij de behoeftes van onze afnemers en succesvol te zijn in de snel veranderende industrie.

Werken bij Ruma Rubber

Werken bij Ruma Rubber kan binnen diverse vakgebieden. Of je nu in een productieomgeving wilt werken aan het maken van een breed scala aan walsbekleding of op kantoor de planning wilt verzorgen, wij hebben volop mogelijkheden. Ruma Rubber kenmerkt zich onder andere door een grote diversiteit aan functies, van productie-medewerker tot onderzoeker in ons laboratorium. Je kunt je interesses en ambities kenbaar maken. Op deze website vind je meer informatie over Ruma Rubber als werkgever en alle actuele vacatures.

Open sollicitaties

Het gebeurt regelmatig dat er wel een latente behoefte aan personeel is, zonder dat er direct een vacature opgesteld is. Gekwalificeerde en gemotiveerde mensen worden uitgenodigd om te reageren op het e-mail adres info@ruma.nl t.a.v. afdeling personeelszaken.

Stages & afstuderen

Ben je op zoek naar een leuke, interessante stageplaats? Misschien hebben wij wat jij zoekt. Wij kunnen regelmatig stagiaires een plaats in onze organisatie aanbieden. Op enkele afdelingen hebben wij zelfs het hele jaar door stageplaatsen beschikbaar.

 

Direct contact met Ruma Rubber

Vul uw naam in. Vul uw e-mailadres in. Vul uw vraag of opmerking in. Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag / opmerking, neem dan direct contact met ons op